|
|
Author | Message |
---|
F.09 Hardcore
Number of posts : 41 Age : 37 Location : Serbia Favorite Team : Partizan Points : 74 Reputation : 0 Registration date : 2012-10-16
| Subject: Re: FC Partizan Thu 18 Oct 2012, 21:13 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=1dfsGN6aHM4 |
|
| |
Insane Hardcore
Number of posts : 56 Age : 41 Location : Beograd Favorite Team : Partizan Points : 87 Reputation : 2 Registration date : 2011-04-05
| Subject: Re: FC Partizan Fri 19 Oct 2012, 07:26 | |
| - AlcatrazGrobari23 wrote:
- Insane wrote:
- AlcatrazGrobari23 wrote:
- ne mogu da verujem govna su opet odbili zalbu za bracu grobare!
NEDAJTE SE BRACO NASAAA S VAMA SMO DO POBEDE!! SLOBODA ZA GROBARE!PRAVDA ZA MARETA!! DO KONACNE POBEDE!! Ruku na srce svi smo se nadali najboljem,ali duboko u sebi smo znali da od toga nema nista! Zar si stvarno mislio da ce ciganstura Vucic i izdajica Nikolic da naprave neki pomak u ovoj drzavi? Sve je to jasno odavno,njima i jare i pare,a obican narod ko jebe! I sta mislis da bi im EU i Francuska rekli na to? Pa samo se na svoje dupe misli! Samo da guza ljubi neku fotelju u bilo kom ministarstvu gde moze da se krade! Sad mi reci kakvo je tvoje misljenje u vezi svega ovoga sto se desava sa Milanezima! I reci mi,ali budi iskren! Zar te bar ponekad nije sramota sto si deo takvog juga? NASE SUDSTVO I DRZAVA JE ZA KURAC. DUPELJUBCI! JEBEM TI KORUMPIRANU DRZAVU! JA OSOBNO NE ZELIM PRIJATELJSTVO S MILANOM SRAMOTA ME MOGA JUGA NIKAD NECE BITI.ALI NASA BRACA SU SAMO PAOK I CSKA MOSKVA!! DA SU KIMI,KICA,PRELA I ISAK TU TO SE NIKAD NEBI DESILO ONI NEBI PRISMRDILI STADIONU! NAPRED PARTIZAAN!!
Dobro je da ima ljudi koji ne zele Milaneze,ali mi je krivo sto ste tako brzo popustili! Sve je u fazonu rekli ste sta ste hteli,ali se vasa rec ne uvazava i Milanezi dolaze i to je to! |
|
| |
AlcatrazGrobari23 Hardcore
Number of posts : 37 Age : 35 Location : Belgrade/Serbia Favorite Team : Partizan Belgrade Points : 64 Reputation : -1 Registration date : 2012-09-29
| Subject: Re: FC Partizan Fri 19 Oct 2012, 13:30 | |
| - Insane wrote:
- Insane wrote:
- ne mogu da verujem govna su opet odbili zalbu za bracu grobare!
NEDAJTE SE BRACO NASAAA S VAMA SMO DO POBEDE!! SLOBODA ZA GROBARE!PRAVDA ZA MARETA!! DO KONACNE POBEDE!! Ruku na srce svi smo se nadali najboljem,ali duboko u sebi smo znali da od toga nema nista! Zar si stvarno mislio da ce ciganstura Vucic i izdajica Nikolic da naprave neki pomak u ovoj drzavi? Sve je to jasno odavno,njima i jare i pare,a obican narod ko jebe! I sta mislis da bi im EU i Francuska rekli na to? Pa samo se na svoje dupe misli! Samo da guza ljubi neku fotelju u bilo kom ministarstvu gde moze da se krade! Sad mi reci kakvo je tvoje misljenje u vezi svega ovoga sto se desava sa Milanezima! I reci mi,ali budi iskren! Zar te bar ponekad nije sramota sto si deo takvog juga? NASE SUDSTVO I DRZAVA JE ZA KURAC. DUPELJUBCI! JEBEM TI KORUMPIRANU DRZAVU! JA OSOBNO NE ZELIM PRIJATELJSTVO S MILANOM SRAMOTA ME MOGA JUGA NIKAD NECE BITI.ALI NASA BRACA SU SAMO PAOK I CSKA MOSKVA!! DA SU KIMI,KICA,PRELA I ISAK TU TO SE NIKAD NEBI DESILO ONI NEBI PRISMRDILI STADIONU! NAPRED PARTIZAAN!!
Dobro je da ima ljudi koji ne zele Milaneze,ali mi je krivo sto ste tako brzo popustili! Sve je u fazonu rekli ste sta ste hteli,ali se vasa rec ne uvazava i Milanezi dolaze i to je to! JEBIGA COVECE MI TU NISTA NE MOZEMO KAD OVE NASE SADASNJE VODJE NEMAJU MUDA DA SE SUPROSTAVE 40+.40+ JE KRIV ZA POCETAK TOGA CEGI I NJEGOVI SU PRVO POSETILI NJIH I RADILI IM KOREOGRAFIJU PA SU IM REKLI DA DODJU KOD NAS. I SAD JEBIGA NAS OSTALE GROBARE NIKO NISTA NIJE PITAO.ONDA SU ULETELI HEDHANTERSI I SHADOWSI I POCELI DA IH MLATE ONDA SU DOLETELI 40+ I OTJERALI VAN HEDHANTERSE I SHADOWSE! TO NIJE UOPSTE BILO U REDU JEBIGA... NADAM SE DA VISE NECE DOLAZIT NA TRIBINU JER CU SLEDECI PUT I JA DA IH BIJEM! CSKA-PAOK-PARTIZAN BROTHERS FOREVER! ALCATRAZ PFC!! |
|
| |
Number of posts : 37 Age : 35 Location : Belgrade/Serbia Favorite Team : Partizan Belgrade Points : 64 Reputation : -1 Registration date : 2012-09-29
| Subject: Re: FC Partizan Fri 19 Oct 2012, 17:57 | |
| SINOC PRELEPA ATMOSFERA U PIONIRU NAJBOLJI SMO NEMA NAM RAVNIH! MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACI! JEL BIO KO JOS OD GROBARA NA UTAKMICI OSIM MENE? |
|
| |
F.09 Hardcore
Number of posts : 41 Age : 37 Location : Serbia Favorite Team : Partizan Points : 74 Reputation : 0 Registration date : 2012-10-16
| Subject: Re: FC Partizan Wed 24 Oct 2012, 14:34 | |
| Pripadnicima MUP Podgorice želim sve najgore u životu,i da ih rak cijepa i sve moguće bolesti dobili. Pi*ka vam materina. Skupili smo se u dobrom broju. Svi iz Crne Gore i bilo je njih iz Republike Srpske. Da smo ostali navijanje bi bilo vrh ! Ovako smo bili maltretirani od strane policije. |
|
| |
F.09 Hardcore
| Subject: Re: FC Partizan Wed 24 Oct 2012, 14:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: FC Partizan Sat 27 Oct 2012, 15:13 | |
| IT WAS CRAZY IN MILANO.I JUST CAME HOME FROM MILANO!! WE WERE CRAZY.WE TEACHED INTER FANS HOW TO CHEER.! WE LOST 0:1 BUT WE WIN 100:0 IN CHEERING OUR TEAM. ALCATRAZ PFC! |
|
| |
F.09 Hardcore
| Subject: Re: FC Partizan Sun 11 Nov 2012, 23:48 | |
| Partizan - Vojvodina rukomet 11.11. |
|
| |
Krki PFC
Number of posts : 2 Age : 36 Location : Belgrade, Serbia Favorite Team : Partizan Points : 2 Reputation : 0 Registration date : 2014-01-05
| Subject: Re: FC Partizan Mon 06 Jan 2014, 23:26 | |
| Mega Vizura - Partizan 06.01.2014.
https://www.youtube.com/watch?v=nTMN15TS7nM&feature=youtu.be |
|
| |
Krki PFC
Number of posts : 2 Age : 36 Location : Belgrade, Serbia Favorite Team : Partizan Points : 2 Reputation : 0 Registration date : 2014-01-05
| Subject: Re: FC Partizan Sat 15 Feb 2014, 10:05 | |
| Red Star - Partizan 2007.
https://www.youtube.com/watch?v=pybU648c62o |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: FC Partizan | |
| |
|
| |
|